woensdag 4 maart 2009

Ding 19

Online social networks
Keus genoeg.
Online vrienden zoeken. De contacten onderhouden met mijn echte vrienden vind ik heel leuk en daar moet ik al tijd voor zoeken. Wat moet ik dan met onlinevrienden.
Toch heb ik verschillende sites bekeken.
MySpace leek me wel wat, ik was voor de Harmonie op zoek naar Machweo, een compositie van Menno Bosgra. En via dit netwerk kreeg ik de gezochte informatie en kon ik via Itunes, waar ik al een account had, naar dit nummer luisteren. Eerder was ik al eens de mist in gegaan. Toen ik informatie zocht over Menno Bosgra via de zoekmachine Google, kwam ik op Facebook terecht. Ik werd, nadat ik een account had aangemaakt, vriend van Menno, maar kreeg na een tijdje bericht dat hij niet de Menno was, die ik zocht.
Op Hyves had ik al een account, maar deed er niets mee totdat Christa en Netty vroegen of ik hun vriendinnetje wilde zijn. En natuurlijk wil ik dat graag. Dus zo maar een paar flauwekulregeltjes getypt.
Sociabel.nl sprak me wel aan. Gezien mijn leeftijd zou ik me hier thuis moeten gaan voelen, dus wat denk je……., een account aangemaakt, maar of ik hiermee verder ga, ik denk het niet. Na wat verder snuffelen en lezen kwam ik terecht op een Hondenblogsite. Snuffelt.nl. Dan kom je toch echt niet meer bij van het lachen. Ik heb het onze hond nog gevraagd of ik een account voor ze moest aanmaken, maar ze zat me onnozel aan te kijken en gromde van nee en kroop lekker in haar mand. Voor haar geen social network.
Of een vriendensite voor de bibliotheek iets kan betekenen, weet ik niet. Het kan misschien interessant zijn als je via deze site reacties van leden kunt vernemen. Jessica heeft Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen aangemeld op Hyves, maar die kan ik niet vinden. Jammer, want daar ben ik heel nieuwsgierig naar.

5 opmerkingen:

  1. Hoi Tilly,

    http://biebzvl.hyves.nl
    kom erbij!

    groetjes Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En ik maar proberen te chatten. Chat with Tilly beschikbaar, maar helaas... Veel te druk bezig denk ik,
    Succes ééé.
    Groetjes Pleunie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi chatters

    Zoals jullie inmiddels hebben gemerkt ben ik geen chatter. Ik heb gewoonweg geen de tijd ervoor. Bovendien chat ik op mijn werk al zoveel.

    gr.

    Rineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. zou deze tool denk je gebruikt kunnen worden om nieuwe doelgroepen aan te boren? Je schiet al op! je bent er bijna!

    BeantwoordenVerwijderen